tiistai 10. toukokuuta 2016

Kolmanneksessa viikossa sain opittu, että asiakkaille tehdään Western Unionin asiakaskortti. 

Siinä kortissa lukee yhtä koodia, kun asiakkalla on se kortti se helpottaa meidän työtä. Meidän ei tarvitsee täyttää koneella erikseen joka kerta, kun asiakas haluaa lähettää rahan. Sen koodin kautta tulee kaikki hänen tiedot kenelle hän on ennen lähettänyt ja voimme klikkata.  

Yhdeltä nuorelta tytöltä unohtui hänen lompakonsa meidän kauppaan. Säilytimme sen ja yritimme etsiä kirja puhelusta hänen puhelin numero. Meillä Suomessa on keltainen kirja ja netti sivusta voi etsia esimerkiksi fonestasta. Ennen kun ehtisimme hän tuli paikan päälle kysymään hänen lompakosta jos se on jäännyt tähän työ-kaverini vastasi hänelle, että kyllä se on täällä. Ja työ-kaverini antoi hänelle ja nuori tyttö oli hyvin iloinen ja kiitti paljon. 

Suomessa, jos joku löytää meidän tavaramme me lahjotetaan jotain, mutta tämä tyttö ei lahjoittanut mitään.  

Sain vielä nähtyä Afrikalaisen naisen. Hän sanoi, että hän oli mennyt pari päivän jälkeen lääkäriin. Koska se potku paikka oli aika kipee ja hänen lääkärin mukaan hänen olisi pitänyt soittaa polisiille. 

Työ päivän lopussa menin työ-kaverini kanssa postiin antamaan Wester Unionin kassan rahat. Siellä postissa työ-kaverini täytti yhtä lomakketta ja otti kuitin työ-päiväni loppui.  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti